Skip to main content
Facaden på Hotel Alexa på Rügen

Alexa Hotel (Hotelklasse: 3 stjerner)

Facaden på Alexa Hotel, Rügen
Pejsestue på Hotel Alexa, Rügen
Indendørs swimmingpool på Hotel Alexa på Rügen
Restaurant på Hotel Alexa, Rügen
Hotel Alexa på Rügen - interiør
Facaden på Hotel Alexa på Rügen
Wellness, Alexa Hotel Rügen
Facaden på Alexa Hotel, Rügen
Ørnereden på Rügen, Tyskland
Lounge på Hotel Alexa, Rügen
TV-stue på Hotel Alexa, Rügen
Pejsestue på Hotel Alexa, Rügen
Restaurant på Hotel Alexa, Rügen
Swimmingpool på Hotel Alexa - Rügen
Hotel Alexa, Rügen
Facaden på Hotel Alexa på Rügen
Receptionen på Alexa Hotel
Sauna på Hotel Alexa, Rügen
Ørnereden på Rügen, Tyskland
Ørnereden på Rügen, Tyskland

Oplev tyskernes svar på Skagen!

Alexa hotel er et charmerende og hyggeligt klassisk hotel med en rigtig god beliggenhed, når en af Tysklands flotteste øer skal udforskes. Hotellet har over 60 værelser, som alle er indrettet i et moderne design. Alexa blev renoveret i 2008, og står i dag, som en oplagt base. Receptionen på hotellet er mere end et sted, hvor du henter nøglen til værelset. Pejsen giver en afslappet stemning, og det er oplagt at tage en bog med ned, og læse et par sider, mens du summer over dagens oplevelser.

Skal I helt ned i gear, så tilbydes der også wellness. Afdelingen er opført i et elegant græsk-romersk design, og atmosfæren er også derefter. Her har I mulighed for at benytte den indendørs pool, modstrømsanlægget, damp og finsk sauna. Det er også muligt at tilkøbe behandlinger, når I er på stedet. Kun 700 meter fra Alexa Hotel ligger stranden.

Området

Rügen er den største ø i Tyskland, og er 52 kilometer lang og cirka 41 kilometer bred. Øen er forbundet med fastlandet via en bro. Området er et mekka for naturelskere, og I har hele tre nationalparker at vælge imellem, som hver især er helt unikke. Udover den flotte natur, så har Rügen også nogle rigtig gode strande, og der er nok at vælge i mellem. Der er cirka 60 kilometer strand rundt om åen. Turismen er en vigtig del på øen, og de har lige knapt seks millioner hotelovernatninger om året.

Under opholdet, må I ikke snyde jer selv for en tur op i Rügens svar på tårnet ved Gisselfeld. Det troner 40 meter op i skoven, og en rampe guider jer hele vejen til toppen. I har gode muligheder for at observere ørne i området, derfor har det også fået navnet ”Ørnereden”.

Arkona-fæstningen var vendernes udgangspunkt, når byerne ved Østersøen skulle plyndres. I dag er det en oplagt turistattraktion, hvor i blandt andet finder kongetrappen, der starter ved stranden og går op ad de høje kalkklinter, hvor borgen tidligere lå. Det er ikke muligt at køre i bil til stedet, så det kræver en lille gåtur på et par kilometer. Det er heller ikke muligt at se ruinerne, da der er nedstyrtningsfare.

Du kan læse mere om Rügen i Lonely Planets guide som du finder her.

Nordtyskland

En ferie i Nordtyskland kan noget helt specielt. Det er ikke for sjov, at Rügen var en af kansler Bismarck’s yndlingssteder i Tyskland. I dag kan man endnu føle badestedernes nostalgiske charme. Endnu mere nostalgi giver Rasender Roland, en mere end 100 år gammel smalsporet jernbane, der bringer feriegæsterne til de forskellige badesteder på øen med en fart på 30 kilometer i timen

Foruden 60 kilometer fin sandstrand har Rügen meget at byde på rent landskabeligt, blandt andet de store nationalparker på øen. I må heller ikke snyder jer selv for at besøge den verdensberømte udsigt på kridtklipperne ved Stubbenkammer, de drømmeagtige fiskerbyer og fornemme adelspalæer.

Lige så hvid som kridtklipperne er den hvide by, Putbus. Rügens attraktive natur- og kulturlandskab indbyder de besøgende til at udforske øen på cykel. Der er også mulighed for en aktiv ferie i Nordtyskland. Oplev eksempelvis de verdensberømte seværdigheder såsom Kap Arkona og jagtslottet Granitz.

Fritekstsøgning

Værelsetyper

Praktiske oplysninger

Afstande
Afstand til strand550 m
Afstand til togstationBinz Station 11,3 km
I by eller landsbyJa
Faciliteter
BagageopbevaringJa
DampbadJa
ElevatorJa
FitnessrumJa
Handicapvenligt værelseJa
HaveJa
LoungeJa
Parkering10 EUR per døgn
ReceptionJa
RestaurantJa
SaunaJa
SwimmingpoolJa
TerrasseJa
VaskeriEkstra Gebyr
Wellness/SpaJa
Indkvartering
Daglig rengøringJa
Kæledyr tilladt11 EUR per nat
Pengeskab på værelsetJa
Privat badeværelseJa
TVJa
WiFiJa

Kort

Send forespørgsel

Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
this is a picture of the number 7this is a picture of the number 3this is a picture of the number 1this is a picture of the number 1
Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk.


Logo - Rejsegarantifonden