fbpx

Tag på ferie i Nordtyskland – Det er jo lige over grænsen! Nordtyskland og den tyske østersøkyst byder på et væld af smukke byer, gamle hansestæder og spændende udflugtsmål. Nordtyskland er en perfekt rejsedestination, hvis du kun ønsker en kort get away fra hverdagen!

Nordtyskland er nemlig meget mere motorvej, der skal lægges bag jer, når I kører sydpå om sommeren. Tysklands nordlige del har spillet en særlig rolle i Europas mangeårige historie, og derfor bugner området også af spændende seværdigheder og udflugtspunkter, som sagtens kan stå til måls med mere sydlige rejsemål. Der er noget for enhver smag, når I rejser til Nordtyskland. Oplev eksempelvis den store regatta i Kiel, historiske slotte i Slesvig og smukke sandstrande i Rügen. Og bedst af alt, så ligger Nordtyskland kun et stenkast fra Danmark!

Søfartsbyen Kiel 

Kiel er en havneby med stolte sejlertraditioner, der både har bygget dens rigdom og arv. I den lille havneby kan du både opleve store skibsbyggerier, en stolt flådehistorie og ikke mindst en imponerende regatta, der hvert år løber af stablen i juni.

Kiel ligger kun 80 kilometer fra den dansk-tyske grænse, hvor den udgør hovedstaden i regionen Slesvig-Holsten. Byen ligger malerisk ud til Kiel Fjord på Østersøens sydvestlige kyst. Det er uden tvivl den strategiske placering, der har resulteret i havnebyens stolte sejlertraditioner, der har bygget både dens rigdom og arv – ikke mindst grundet Kielerkanalen, der har suppleret havnelivet siden 1895, og nu er en af verdens mest benyttede kunstige kanaler.

hotel maritim bellevue kiel, rejse til nordtyskland