Hamborg er blevet udråbt som ‘det nye Berlin’ og en fantastisk by til en storbyferie. Ligesom Berlin er det nemt og billigt at komme dertil med fly eller tog. Og tager i bilen er det kun få timers kørsel fra den danske grænse. Ligesom Berlin byder Hamborg på fuldstændig forskelligartede kvarterer og oplevelser. Men den har en meget overskuelig størrelse med cirka to millioner indbyggere.

Og er du til storbyferier, er Hamborg absolut en by, du bør se eller gense. Det er nemlig en spændende og moderne storby med alt, hvad der hører sig til af shopping, kultur og gastronomi. Her er både velkendte modehuse og små specialbutikker, interessante museer, underholdende forestillinger og restauranter med alt fra sauerkraut til gourmet.

Tag f.eks. på en inspirerende havnerundfart, hvor du virkelig får en god fornemmesle af den gamle havneby. Her ser du både de smukke gamle huse langs flodens bredder og de tusindvis af containere i alle verdens farver, klar til at blive lastet.

Er I til de lidt vildere kulturoplevelser, er et besøg til det gamle arbejderkvarter, St. Pauli, et must see. Bydelen er kendt for sit “red light district”, men er også hjemsted for en alternativ kulturscene og et pulserende natteliv. Trænger benene til et hvil, er det oplagt at nyde en kaffe eller frokost på én af de mange caféer med udsigt til vandet.

Hamborg byder på mange hyggelige kvarterer, og byen er næsten en seværdighed i sig selv. Har man ikke noge imod at spadsere, behøver man derfor ikke booke sine dage op med museeumsbesøg og udflugter.

Indlæser...

Regioner i Hamborg

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.