fbpx

Tag på ferie i Tyskland, vores store nabo med over 80 millioner indbyggere. Tyskland strækker sig fra Nordsøens vældige vandmasser i nord til de majestætiske alper i syd. Hvis du bevæger dig ind til byerne, vil du blive grebet af en energi og rytme, som du kun kan finde her. Hvis du sætter kursen væk fra landets lysende metropoler, vil du finde langstrakte landskaber belagt med historiske bygninger, eventyrpaladser og urgamle, vildtvoksende bøgeskove, der synes aldrig at ende. Kort sagt, så finder du i Tyskland et spændende og kontrastfyldt land med et væld af forskelligartede oplevelser – lige fra interessant kultur og festlige traditioner til smagfulde, kulinariske måltider.

Berlin

Historiske Berlin

Berlin har det hele – lige fra den historiske bykerne, monumentale bygningsværker og et pulserende byliv, der især er kendt for sine mange shoppingmuligheder og gourmetrestauranter til overkommelige priser. Du må endelig ikke gå glip af Berlin på din ferie i Tyskland. Der er noget for enhver smag i den tyske hovedstad, og netop derfor er byen også på vej til at blive en af verdens mest velbesøgte byer.

Et besøg i Berlin er ikke komplet, hvis du ikke slår vejen forbi resterne af Berlinmuren. Selvom det er over tre årtier siden muren faldt, kan man stadig opleve dele af Berlinmuren. Flere steder er den tilbageværende mur blevet udsmykket med politisk motiveret kunst fra nogle af verdens største graffitikunstnere. Mest berømt er nok ”Bruderkuss” af Dmitri Vrubel, der afbilleder Leonid Bresjnev og Erich Honecker i en broderlig omfavnelse.

Bruderkuss i Berlin