Tag på rejse til Madrid og oplev en by, der i de senere år har udviklet sig til en af Europas mest dynamiske og spændende hovedstæder. På din ferie i Madrid vil du opleve, at byens dynamik ikke kun kommer af de mange forskellige kulturelle seværdigheder der findes i byen. Det kommer også af atmosfæren skabt af madrilenerne. Søger du en pakkerejse til Madrid, er vi klar på at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Madrid har i mange år levet i skyggen af sin pyntesyge søster og evigt eksponerede rival Barcelona. Den kompakte middelalderby omkring Puerta del Sol er som en kinesisk æske af stemninger og kulturelle tilbud. Fra det elektriske shoppingstrøg Calle Preciados, med et væld af kædebutikker og stormagasiner, til de fredelige udendørs restauranter på Plaza Mayor. En ferie i Madrid henvender sig endda til de fodboldinteresserede. Et besøg til Real Madrids hjemmestadion, Estadio Vicente Calderón, kan derfor være en oplagt oplevelse. En rejse til Madrid er en rejse til Spaniens største by.

Oplevelser både dag og nat

På den anden side af den store boulevard Gran Via med de monumentale skyskrabere venter et væld af modebutikker. Der ligger små barer og hyggelige cafeer i Chueca og Malasaña. Det spillevende distrikt byder på punk inspireret undergrund og hærgede værtshuse. Det ligger side om side med smarte cafeer, natklubber og byens flamboyante bøssemiljø.

I disse områder er man i en helt anderledes verden sammenlignet med de mondæne designershops og eksklusive stormagasiner, der findes i det fine Salamanca-kvarter i byens nordlige hjørne. Men trods de forskellige stemninger og kontrastfyldte oplevelser er der en rød tråd, der er til at fornemme på din rejse til Madrid.

Tag på en rejse til Madrid og oplev en by, hvor der er rigeligt at tage sig til – også om aftenen. Her samles madrilenerne om tapasbarerne langs de skæve gader i Latina, inden turen går videre til livlige spillesteder i Huertas med knitrende flamenco i højtalerne. Der er dømt fest, sang og højt humør på en ferie i Madrid. Således er en rejse til Madrid en ferie, der byder på muligheder i alle døgnets timer.

Indlæser...

Regioner i Madrid

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY