En rejse til Barcelona er en favorit for mange, og det er ikke uden grund. Byen emmer af spansk og catalansk kultur, og du finder oplevelser for hele familien såvel som for parret, der ønsker en romantisk tur. Her er alt hvad man ønske sig i en storby – kultur, shopping og historie. Bestil din pakkerejse til Barcelona herunder.

Med en oplevelsesrig rejse til Barcelona, Cataloniens hovedstad, får du en pulserende storby beriget med gale og kreative sjæle. Barcelona er en rastløs storby, der skal opleves for Gaudís eventyrlige arkitektur og løssluppent natteliv. Her er patriotiske fodboldfans og en madkultur, der har givet os nogle af verdens bedste kokke.

Barcelona er en by med tradition, mode, kultur og kunst. Det er oplagt at rejse til Barcelona og se steder såsom Via Laietana, katedralen og dens kloster, Barrio Gothic og Plaça St. Jaume. Modsætningen til det traditionelle Barcelona er den olympiske by mod kysten. Her kan du se steder som det olympiske stadion i Lluís Companys, Palau St. Jordi og Calatrava tårnet.

Barcelona er kendt som hovedstad for modernismen, hvor den berømte arkitekt Antonio Gaudí boede og arbejdede. Hans aftryk på arkitekturen i byen kan ses på bygninger såsom Casa Mila, også kendt som ‘La Pedrera “og Casa Batlló ved gaden, Passeig de Gràcia.

Med en pakkerejse til Barcelona kan du besøge Gaudís ufærdige arkitektoniske mesterværk, Sagrada Familia. Det er bygget på samme måde som katedraler blev bygget på i middelalderen – nemlig ved hjælp af donationer og særlige bidrag.

I må ikke snyde Jer selv for en tur ned af Las Ramblas, det er ikke for sjovt, at det er samlingspunkt for turister og lokale. Her finder I alt lige fra små gadekunstnere til spraglede gøglere, som sætter kolorit på hverdagen. Det kan godt være New York aldrig sover – det gør Las Ramblas bestemt heller ikke! Og her kan I endda nyde en øl på gaden.

Derudover kan du se og høre den temperamentsfulde spanske Flamenco i levende live, fange en fodboldkamp med en af verdens bedste klubhold, FC Barcelona, eller tage på shoppingtur på Ramblaen. Alt kan ske på en rejse til Barcelona. Kun fantasien sætter grænser og vi hjælper jer gerne med at sammensætte den helt rigtige pakkerejse til Barcelona.

Indlæser...

Regioner i Barcelona

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY