fbpx

En rejse til Barcelona er en favorit for mange, og det er ikke uden grund. Byen emmer af spansk og catalansk kultur, og du finder oplevelser for hele familien såvel som for parret, der ønsker en romantisk tur. Her er alt hvad man ønske sig i en storby – kultur, shopping og historie. Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige pakkerejse til Barcelona.

Med en oplevelsesrig rejse til Barcelona, Cataloniens hovedstad, får du en pulserende storby beriget med kreative og venlige sjæle. Barcelona er en rastløs storby, der skal opleves for Gaudís eventyrlige arkitektur og løssluppent natteliv. Her er patriotiske fodboldfans og en madkultur, der har givet os nogle af verdens bedste kokke.

Barcelona er en by med tradition, mode, kultur og kunst. Det er oplagt at rejse til Barcelona i Spanien og se steder såsom den olympiske by, Sagrada Família, Plaça St. Jaume og det gotiske kvarter Barri Gòtic.

Du må heller ikke snyde dig selv for en tur ned ad ’strøget’, La Rambla, som er samlingspunkt for turister og lokale. Her finder man alt lige fra små gadekunstnere til spraglede gøglere, som sætter kulør på hverdagen. Det kan godt være New York aldrig sover – det gør La Rambla bestemt heller ikke!

Derudover kan du se og høre den temperamentsfulde spanske Flamenco i levende live, fange en fodboldkamp på det verdensberømte stadion Camp Nou, som er hjemmebanen for FC Barcelona, eller tage på museum og opleve Picassos mesterværker.

Det er kun fantasien der sætter grænser, når man vælger at rejse til Barcelona. Byen byder på et hav af spændende seværdigheder og herunder får du en uddybet guide til oplevelser og seværdigheder i Barcelona.

Seværdigheder i Barcelona

Gaudís eventyrlige arkitektur

Antonio Gaudí er kendt som den berømte kunstner, der satte sit præg på Barcelona. Gaudí boede og arbejdede i byen og hans moderne og gotiske aftryk på arkitekturen kan ses flere forskellige steder. Gaudís verdensberømte bygninger er blevet ikoniske symboler på Barcelona by og nogle af hans flotteste værker inkluderer byggerierne Casa Mila, Casa Batlló og ikke mindst Parc Güell, hvor der ofte er både musik- og danseoptrædener.

Man kan ikke tale om Gaudí uden også at nævne bygningen, der betegnes som kronjuvelen af alle hans mesterværker – nemlig Sagrada Família. Kirken er bygget ved hjælp af donationer og indsamlinger. Netop på samme måde, som kirker blev bygget i middelalderen. Det var Gaudís ønske, at Sagrada Familia, der stadig er under opførelse, skulle betales af folk der besøger kirken, og ikke ved hjælp af opkrævninger og afgifter. Gaudís arkitektoniske mesterværk er meget fascinerende, og hvis man rejser til Barcelona, er kirken helt klart et besøg værd.

Facaden på Casa Battló i Barcelona