Barcelona er et favorit feriemål for mange, og det er ikke uden grund. Byen emmer af spansk og catalansk kultur, og oplevelser for hele familien såvel som for parret, der ønsker en romantisk tur. Her er alt hvad man ønske sig i en storby – kultur, shopping og historie.

Cataloniens hovedstad, Barcelona er en pulserende storby beriget med gale og kreative sjæle. Dette er en rastløs storby, der skal opleves for Gaudís eventyrlige arkitektur, løssluppent natteliv, patriotiske fodboldfans og en madkultur, der har givet os nogle af verdens bedste kokke.

Barcelona er en by med tradition, mode, kultur og kunst. Det kan anbefales at se steder såsom Via Laietana, katedralen og dens kloster, Barrio Gothic og Plaça St. Jaume. Modsætningen til dette traditionelle Barcelona er den olympiske by mod kysten, hvor du kan se steder som det olympiske stadion i Lluís Companys, Palau St. Jordi og Calatrava tårnet.

Barcelona er kendt som hovedstad for modernismen, hvor den berømte arkitekt Antonio Gaudí boede og arbejdede. Hans aftryk på arkitekturen i byen kan ses på bygninger som Casa Mila, også kendt som ‘La Pedrera “og Casa Batlló ved gaden, Passeig de Gràcia .

Glem heller ikke at besøge Gaudís ufærdige arkitektoniske mesterværk, Sagrada Familia, og som er bygget på samme måde som katedraler blev bygget på i middelalderen – nemlig ved hjælp af donationer og særlige bidrag.

I må ikke snyde Jer selv for en tur ned af Las Ramblas, det er ikke for sjovt, at det er samlingspunkt for turister og lokale. Her finder I alt lige fra små gadekunstnere til spraglede gøglere, som sætter kolorit på hverdagen. Det kan godt være New York aldrig sover – det gør Las Ramblas heller ikke, og her kan I endda nyde en øl på gaden.

Derudover kan du se og høre den temperamentsfulde spanske Flamenco i levende live, fange en fodboldkamp med en af verdens bedste klubhold, FC Barcelona, eller tage på shoppingtur på Ramblaen.

Indlæser...

Regioner i Barcelona

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.