Som en af Europas mest fortryllende byer, er Tallinn en berusende blanding af middelalderlige og moderne impulser, med smalle brostensbelagte gader, kirketårne fra det 14. århundrede, og en vild blanding af restauranter, cafeer, butikker og natklubber skjult i de udskårne stenmure.

Den gamle bydel er på World Heritage listen, og byder på masser af distraktioner for selv den mest ambitiøse turist. Selv om store kunstmuseer er ikkeeksisterende, vil du finde nogle historiske perler, der belyser både Tallinns middelalderlige fortid og sine lange grå dage under det sovjetiske åg.

Med sin gamle by kan du i Tallinn bl.a. se steder som Kadriorg Park og Palads, amfiteatret, hvor man i 120 år har holdt sangfestival traditionen i hævd. Det er også værd at se Tallinns hovedattraktioner; nemlig Toompea højen med parlamentsbygningen, Alexander Nevsky Katedralen, tårnet ”lange Hermann”, Kick in de Kök (frisbee udfoldelser) og domkirken, og sidst men ikke mindst rådhuset, som er et gotisk mesterværk fra det 13-14.århundrede.

Indlæser...

Regioner i Tallinn

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.