fbpx

En rejse fra Italiens fastland over et smaragdgrønt hav fører dig til Sardinien med karakteristiske bugter og snehvide sandstrande med snehvide sand. Tag med på en fantastisk ferie på Sardinien og bestil din rejse her.

Øen rammer sine besøgende med naturlige kontraster og farverne i en region, der kan prale af gamle traditioner, og en vild og ren natur.

Beliggende midt i Middelhavet er Sardinien hovedsageligt en bjergagtig region uden høje toppe og med et stort og charmerende, men alligevel bittersødt naturligt miljø. Faktisk forekommer menneskets tilstedeværelse ikke på øens natur. Store overflader bevarer stadig deres naturlige sammensætning. Med en ferie på Sardinien oplever man frodige skove med mange træer, små ørkenområder og moser beboet af hjorte, vilde heste og fugle.

Oplev Moder Naturs smukke skabelser

Havet hersker over denne region med sine farver, som migrerer ind i bugterne langs kysterne, mod strande og de mest populære feriesteder. Et eksempel er Costa Smeralda med byen Porto Cervo, som sin ædelsten. Her forenes historien og kulturen i antikke traditioner med et glædeligt og farverigt natteliv. Porto Cervo blev opkaldt efter sin fortryllende bugt, der minder om en hjorts gevir. Den gamle havn betragtes som den bedst mulige turistmæssige havn i Middelhavet. Porto Rotondo er også et berømt sted. Det har udsigt over den brede Golfi di Cugnana og er fuld af villaer og piazzaer.

De, som foretrækker bjergene, kan med god grund tage på ferie til Sardinien og udforske området Gennargentu. Gennargentu er den største bjergkæde på Sardinien. Med sit specielle landskab bevises det, at den bedste maler af ​​dem alle er Moder Natur selv. Denne region er ligeledes rig på både flora og fauna.

Blandt sine vidundere tilbyder Sardinien sine besøgende de nuragiske komplekser, fra det 16. til 15. århundrede f.Kr., spredt over hele territoriet. Disse monumenter er unikke for verden, der vidner om en gammel kultur, med en stor mystik over sig. De nuragiske konstruktioner blev bygget ved hjælp af store stenblokke. De er udviklet omkring et centralt kegleformet tårn, der kommunikerer styrke og kraft. Disse arkæologiske steder gør det muligt at forstå den arkaiske charme af gamle ritualer og det hjemlige liv. Af disse mange konstruktioner er Barumini-komplekset i provinsen Cagliari blandt stederne på UNESCOs verdensarvsliste.

Regionens provinser er: Cagliari (hovedstaden i regionen), Carbonia-Iglesias, Nuoro, Olbia-Tempio, Oristano, Medio Campidano, Sassari og Ogliastra.

Indlæser...

Regioner i Sardinien

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY