En rejse fra Italiens fastland over et smaragdgrønt hav, fører dig til Sardinien med karakteristiske bugter og snehvide sandstrande med snehvide sand.

Øen rammer sine besøgende med naturlige kontraster og farverne i en region, der kan prale af gamle traditioner, og en vild og ren natur.

Beliggende midt i Middelhavet, er Sardinien en hovedsagelig bjergagtig region uden høje toppe, og med et stort og charmerende, men alligevel bittersødt naturligt miljø. Faktisk forekommer menneskets tilstedeværelse ikke at påvirke dette øens natur; Store overflader bevarer stadig deres naturlige sammensætning, frodige skove med mange træer, små ørkenområder og moser beboet af hjorte, vilde heste og fugle.

Havet hersker over denne region med sine farver, som migrerer ind i bugterne langs kysterne, mod strande og de mest populære feriesteder. Et eksempel er Costa Smeralda med byen Porto Cervo, som sin ædelsten. Her forenes historien og kulturen i antikke traditioner med et glædeligt og farverigt natteliv.
Porto Cervo blev opkaldt efter sin fortryllende bugt, der minder om en hjorts gevir. Den gamle havn betragtes som den bedst mulige turistmæssige havn i Middelhavet.
Porto Rotondo er også et berømt sted. Det har udsigt over den brede Golfi di Cugnana og er fuld af villaer og piazzaer.

De, som foretrækker bjergene, kan udforske området Gennargentu, den største bjergkæde på Sardinien, med sit speciele landskab beviser det at den mest bedste maler af ​​dem alle er Moder Natur selv. Denne region er rig på flora og fauna, med sine får, ørne, hjorte og flere andre arter truet nu med udryddelse.

Blandt sine vidundere tilbyder Sardinien sine besøgende de nuragiske komplekser, fra det 16. til 15. århundrede f.Kr., spredt over hele territoriet. Disse monumenter er unikke for verden, der vidner om en gammel kultur, med en stor mystik over sig.
De nuragiske konstruktioner blev bygget ved hjælp af store stenblokke og udviklet omkring et centralt kegleformet tårn, der kommunikerer styrke og kraft. Disse er arkæologiske steder, hvor det er muligt at forstå den arkaiske charme af gamle ritualer og det hjemlige liv. Af disse mange konstruktioner er Barumini-komplekset i provinsen Cagliari blandt stederne på UNESCOs verdensarvsliste.

Regionens provinser er: Cagliari (hovedstaden i regionen), Carbonia-Iglesias, Nuoro, Olbia-Tempio, Oristano, Medio Campidano, Sassari og Ogliastra.

Indlæser...

Regioner i Sardinien

Alghero ligger i provinsen Sassari i det nordvestlige Sardinien. Provinsen har udsigt over det sardinske hav nord og vest, og grænser til provinserne...
Olbia ligger i provinsen Olbia-Tempio, med det Tyrrhenske Hav mod øst. Provinsen grænser til Sassari-provinsen mod vest og med provinsen Nuoro mod s...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.