fbpx

Livigno – en skiferie for alle

Livigno er en af danskernes foretrukne destinationer, når det kommer til årets skitur. Man skal heller ikke have tilbragt lang tid i den italienske alpeby, før man forstår, hvorfor man som skientusiast vender tilbage til stedet igen og igen.

Livigno er ikke en overvældende stor by. Alligevel finder du her den perfekte kombination af italiensk charme, sprudlende byliv og underholdning for alle aldre. Livigno er placeret i en 14 kilometer lang dal, der ligger i det nordlige Italien, mellem bjergene Engadina og Alta Valtellina. Selve byen befinder sig 1816 kilometer over havoverfladen, og skiløb i byen kan foregå i helt op til svimlende 2796 kilometers højde.

Takket være sin høje placering, er byen velsignet med store mængder sne, sol og en næsten rekordlang sæson, der strækker sig fra slutningen af november til begyndelsen af maj. Det er også den høje placering, der har resulteret i områdets kaldenavn, ”Lille Tibet”, der uden tvivl også henviser til den rolige sindsstemning, som de smukke pister kan tilbyde selv den mest garvede skiløber.

Livigno