fbpx

På en rejse til Comosøen kommer du på en fantastisk tur til et af de smukkeste steder i et forvejen smukt land. Comosøen er den tredjestørste sø i Italien.

Ej rejse til Comosøen er et rejse til bjergområder, søer og dale. Byen Como ligger ved bunden af ​​Monte Brunate og er omgivet af bakker og foden af Alperne, der kigger ud over den sydlige del af Comosøen.

Der ligger flere byer omkring Comosøen som er værd at udforske.

Det mest berømte sted omkring Comosøen i Italien er nok byen Bellagio, som har bevaret sin historiske bymidte. Bymidten er omgivet af gamle bymure, med dens smalle veje der begynder ved Comosøernes bredder. De løber gennem bakkerne og langs en række luksushoteller og elegante shoppinggader. Byens gamle oprindelse er synlig i sin romanske katedral, som er dedikeret til San Giacomo. Katedralens indre virker fuldstædig uændret siden kirkens opførelse i det 12. århundrede.

Et andet stemningsfuldt sted omkring søen er Laglio, der ud over sin charme også ligger i nærheden af ​​en fortryllende skov og grotten Buco dell’Orso. Her blev fossiler fra en forhistorisk bjørn og andre rester fundet, hvilket den dag i dag vises i Laglios rådhus.

Din rejse til Comosøen bør også føre dig til Moltrasino. Her følger musikken dem der går langs bredden. De smukke omkringliggende villaer minder om den adelige påvirkning der har været i området gennem historien, med gamle sommerhuse som Villa Passalacqua, Villa Pasola, Villa Erker Hocevar og Villa Ghisio. I denne sammenhæng er det også vigtigt at nævne Villa Carlotta i Tremezzo. Villaen har fantastiske haver og et meget interessant museum med ekstraordinære mesterværker af både naturlig og menneskelig opfindsomhed.

Endelig må I ikke snyde jer selv for en oplevelse i Briennio. En typisk middelalderlig by gemt mellem søen og bjergene. Byen er præget af små typiske veje, der bevarer sin stemning, og som hvisker historien til dig. Der er masser at opleve i Comosøen i Italien.

Indlæser...

Regioner i Comosøen

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY