Comosøen er den tredje største sø i Italien, og en af de smukkeste steder i et forvejen smukt land.

Como området er et varieret sted med bjergområder, søer og dale. Byen Como ligger ved bunden af ​​Monte Brunate og er omgivet af bakker og foden af Alperne, der kigger ud over den sydlige del af Comosøen.

Det mest berømte sted omkring Comosøen er nok byen Bellagio, som har bevaret sin historiske bymidte omgivet af gamle bymure, med dens smalle veje der begynder ved Comosøernes bredder og løber gennem bakkerne til en række lakeside luksushoteller og elegante shoppinggader.
Byens gamle oprindelse er synlig i sin romanske katedral dedikeret til San Giacomo, hvis indre virker fuldstædig uændret siden kirkens opførelse i det 12. århundrede.

Et andet stemningsfuldt sted omkring søen er Laglio, der ud over sin charme også ligger i nærheden af ​​en fortryllende skov og grotten Buco dell’Orso, hvor fossiler fra en forhistorisk bjørn og andre rester blev fundet, og som nu vises i Laglios rådhus.

I Moltrasio følger musikken dem der går langs bredden, mens smukke villaer minder om den adelige påvirkning der har været i området gennem historien, med gamle sommerhuse som Villa Passalacqua, Villa Pasola, Villa Erker Hocevar og Villa Ghisio.
I denne sammenhæng er det også vigtigt at nævne Villa Carlotta i Tremezzo med dets fantastiske haver og museum, med ekstraordinære mesterværker af både naturlig og menneskelig opfindsomhed.

Endelig er der Briennio, en typisk middelalderlig by gemt mellem søen og bjergene. Byen er præget af små typiske veje, der bevarer sin stemning, og som hvisker historien til dig.

Indlæser...

Regioner i Comosøen

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.