Skip to main content

Comosøen

På en rejse til Comosøen kommer du på en fantastisk tur til et af de smukkeste steder i et forvejen smukt land

Ej rejse til Comosøen er et rejse til bjergområder, søer og dale. Comosøen er den tredjestørste sø i Italien.

Byen Como ligger ved bunden af ​​Monte Brunate og er omgivet af bakker og foden af Alperne, der kigger ud over den sydlige del af Comosøen. Comosøen er en gletcherskabt sø skabt af vandløbets skråning. Søen befinder sig i Lombardiet. Søen er Italiens tredjestørste, kun overgået af Gardasøen og Lago Maggiore. Du vil andre steder sikkert også støde på byen omtalt som "Lago di Como", der betyder "Comos sø", opkaldt efter byen, der ligger navn til søen.

Comosøen er berømt for sin skønhed og smukke omgivelser. Området har gennem mange år været et populært område for turister såvel som flere velhavende kendte navne. Der findes derfor et væld af store paladser og smukke parker. Det tæller blandt andet steder som Villa del Balbianello, Villa Carlotta, Villa Olmo, Villa Serbelloni.

Skønne farverige byer omgiver den populære sø. Nogle af de mest populære er Bellagio, Moltrasio og Brienno.

Belaggio - Comosøens mest berømte by

Det mest berømte sted omkring Comosøen i Italien er nok byen Bellagio. Bellagio er ”søens perle” med idylliske gyder og famøse patriciervillaer placeret ned til søen. Byen har bevaret sin historiske bymidte. Bymidten er omgivet af gamle bymure, med dens smalle veje der begynder ved Comosøens bredder. De løber gennem bakkerne og langs en række luksushoteller og elegante shoppinggader. Byens gamle oprindelse er synlig i sin romanske katedral, som er dedikeret til San Giacomo. Katedralens indre virker fuldstændig uændret siden kirkens opførelse i det 12. århundrede.

Belaggio har en skøn udsigt. Byen ligger på et forbjerg mellem de to flodarme. Herfra kan du se, med udsigt til Comosøen på tre sider, og der findes dem, som mener, at Bellagio er den dejligste by i hele Italien. Her finder du snævre gader i den kønne gammel by. Søpromenaden er blomsterudsmykninger, og byen bugner med fashionable hoteller og villaer. Her er også stor mulighed for at shoppe alt fra kunsthåndværk til mode og gastronomi. Byens bedste side er dog de pragtfulde gamle villaer, som man kan nyde udfra.

Moltrasio - Comosøens musikalske midte

Din rejse til Comosøen bør også føre dig til Moltrasio. Her følger musikken dem der går langs bredden. De smukke omkringliggende villaer minder om den adelige påvirkning der har været i området gennem historien, med gamle sommerhuse som Villa Passalacqua, Villa Pasola, Villa Erker Hocevar og Villa Ghisio. I denne sammenhæng er det også vigtigt at nævne Villa Carlotta i Tremezzo. Villaen har fantastiske haver og et meget interessant museum med ekstraordinære mesterværker af både naturlig og menneskelig opfindsomhed.

Brienno

Endelig må I ikke snyde jer selv for en oplevelse i Brienno. En typisk middelalderlig by gemt mellem søen og bjergene. Byen er præget af små typiske veje, der bevarer sin stemning, og som hvisker historien til dig. Der er masser at opleve i Comosøen i Italien.

Vil du vide mere om Comosøen?

Du kan læse mere hos Lonely Planet lige her.

Fritekstsøgning

Kort

Send forespørgsel

Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 7
Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk.


Logo - Rejsegarantifonden