Lombardiet er en af Italiens største regioner i den nordlige del af landet og deler en grænse med Schweiz.

Regionen strækker sig fra Alperne til Po-dalens lavland, og er hjemsted for en bred vifte af landskaber, herunder de betagende Alpa, der kan prale af skiområder Valchiavenna, Valtellina og Valcamonica.

Vinter sports entusiaster vil ikke finde nogen mangel på state-of-the-art faciliteter i Lombardiet, for eksempel i de ekstremt populære skisportssteder Tonale, Bormio, Livigno og Madesimo.

Et andet aspekt, der definerer regionen, er dens rullende bakker, der omfatter det karakteristiske Franciacorta område, kendt for sine vinmarker og vinproduktion.

Et kendetegn ved regionen er også dens store søer, der tiltrækker masser besøgende til Sirmione og andre velkendte destinationer, såsom Gardasøens vestkyst. Man skal heller ikke gå glip af smukke steder som Comosøen og Lago Maggiore, der er omgivet af smukke huse, parker og maleriske små byer.

Regionen er også kendetegnet ved de store lavland i Po-dalen, dækket af skinnende spejle af vand og rismarker.

Lombardiet har utallige andre karakteristiske facetter. Regionen, støttet af dets geografiske beliggenhed og frugtbare jord, vil fange dig med sin natur, historie, kunst og kultur. Alt dette blandet sammen i harmoni med innovation, teknologi, mode, underholdning og et moderne perspektiv.

Regionen omfatter provinserne og byerne Bergamo, Brescia, Como, Cremona, Lecco, Lodi, Mantua, Milano, Monza og Brianza, Pavia, Sondrio og Varese.

Indlæser...

Regioner i Lombardiet

Comosøen er den tredje største sø i Italien, og en af de smukkeste steder i et forvejen smukt land. Como området er et varieret sted med bjergomr...
Livigno er en af danskerne fortrukne skirejsemål, hvilket hurtigt forstås, når man først har besøger den italienske alpeby. Selvom byen ikke så...
Milano er Italiens hovedstad hvad angår forretningsliv, design og mode. Det samtidig en by med fantastisk kunst og kultur samt et glamourøst natteli...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.