fbpx

Den smukke by San Remo er en elegant by på blomster-rivieraen og kan betegnes som Italiens Monte Carlo. Byen er også kendt som blomsterbyen og byder på ostentative villaer og en storhed af Riviera-stil.

San Remo består af et rigt handelsliv, et stort udbud af spisesteder samt et kasino. Tilføjer man dertil stranden, den lange promenade, cykelstier, sportsfaciliteter og legepladser i smukke omgivelser, er rammen for alvor sat for en dejlig ferie. Byen ligger mellem Ventimiglia og Imperia ved indløbet mellem Capo Nero og Capo Verde på den Liguriske riviera. San Remo består af en gammel og ny bydel. La Pigna, som er den gamle bydel, er karakteriseret af middelalderlige stenhuse, stejle gader, overdækkede passager og små torvepladser. Den nye bydel stammer oprindeligt fra en gammel fiskerby, og er i dag blevet forvandlet til et elegant og beundrende baderesort.

Byen byder på kunst, kultur og sport; fiskeri, dykning, windsurfing, golf, ridning og meget mere. Her er der altså tale om en badeby, som har det hele. San Remo sætter også scenen til en årlig musikfestival (den formodede inspiration til Eurovision Song Contest) og verdens længste professionelle en-dags cykelløb – den 298 km. tur fra Milano til San Remo.

I midten af ​​det 19. århundrede blev byen en magnet for kongelige europæiske landflygtige. Kongelige såsom kejserinde Elisabeth af Østrig og Tsar Nicola af Rusland begunstigede ofte byens dejlige vintre og den svenske opfinder Alfred Nobel havde sågar en villa i byen. Den russisk-ortodokse kirke, der minder om Moskvas Vasilij-katedral, vender stadig hoveder nede ved strandpromenaden.

Indlæser...

Regioner i San Remo

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY