Den smukke by San Remo er en elegant by på blomster-rivieraen, og kan betegnes som Italiens Monte Carlo. Byen er også kendt som blomsterbyen, og byder på ostentative villaer og en storhed af Riviera-stil.

San Remo har et rigt handelsliv og udbud af spisesteder samt et kasino. Tilføjer man dertil stranden, den lange promenade, cykelstier, sportsfaciliteter og legepladser i smukke omgivelser er rammen sat for en dejlig ferie.

Byen ligger mellem Ventimiglia og Imperia ved indløbet mellem Capo Nero og Capo Verde på den Liguriske riviera. San Remo har både en gammel og ny bydel. La Pigna er den gamle bydel, der er karaktiseret af middelalderlige stenhuse, stejle gader, overdækkede passager og små torvepladser.

Den nye bydel stammer oprindeligt fra en gammel fiskeby, og er i dag blevet forvandlet til et elegant og ynder baderesort..

Byen og områder byder på kunst, kultur og sport: fiskeri, dykning, windsurfing, golf, ridning og meget mere. Her er der tale om badeby, som har det hele.

San Remo sætter også scenen til en årlig musikfestival (den formodede inspiration til Eurovision Song Contest) og verdens længste professionelle endags cykelløb, den 298 km Milano-San Remo klassikeren.

I midten af ​​det 19. århundrede blev byen en magnet for kongelige europæiske landflygtige, såsom kejserinde Elisabeth af Østrig og Tsar Nicola af Rusland, som begunstigede byens dejlige vintre. Svenske opfinder Alfred Nobel havde også en villa her, og den russisk-ortodokse kirke, der minder om Moskvas Vasilij-katedral, vender stadig hoveder nede ved strandpromenaden.

Indlæser...

Regioner i San Remo

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.