Rom har alle dage været en af verdens mest fascinerende byer!

Her mødes gammelt og nyt. Dette historiske træf kommer på baggrund af nogle af verdenshistoriens mest opsigtsvækkende bygningsværker, kunst og tradition, blandet med en moderne afslappet italiensk atmosfære, der helt sikkert vil betage og forføre dig.

I Rom får man for det første følelsen af italiensk gæstfrihed. Dette koblet sammen med Roms arkitektur og atmosfære udgør en perfekt, nærmest hellig, treenighed der er sikker på at give dig den perfekte storbyferie.

Med attraktioner som Galleria Nazionale d’Arte Moderna, Renzo Pianos futuristiske Auditorium Parco della Musica og Borghese museet i Villa Borgese, Den Spanske Trappe, Piazza del Popolo, Piazza Barberini, Trevi fontænen og de store shopping gader Via del Corso og Via Condotti, Trastevere, Forum Romanum og Colosseum, og ikke mindst Vatikanstaten, er der rigeligt at tage sig til i den Evige By. Den lille gåafstand mellem alle disse steder gør ikke noget da Rom heldigvis er den ultimative by at udforske til fods, så det kan klart anbefales at tage behagelige sko på for at fange byens atmosfære.

Så med noget ægte La Dolce Vita atmosfære er der lagt op til at få en fantastisk oplevelse i en af verdens bedste og mest spændende hovedstæder.
Indlæser...

Regioner i Rom

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.