Lazio kan godt kaldes ophavsstedet til den vestlige civilisation og den kristne kultur. Det er samtidig et område af søer og legender, af kursteder og historie, af gamle veje og grønne bakker.

Lazio er en region i det centrale Italien, der grænser op til det tyrrhenske hav, der krydser Tiberflodens farvande og er primært kendetegnet af bakker og bjerge, der skråner ned nær kysten.

Denne region har forskellige men stadig komplementære træk, ubesværede scener og spektakulære horisonter blandt regions mange smukke byer.

Tag for eksempel den utrolig smuke udsigt, som Villa Borghese i Rom, den italienske hovedstad, besidder. Villa Borghese er den mest berømte bypark i Rom for at gå eller cykle. Stedet repræsenterer en uovertruffen oplevelse mellem kunst, og har også Borghese Galleriet med sine mesterværker og naturen omkring det, herunder søer og gamle træer.

Lazio regionen er også fuld af kurbade, hvis historie er bundet til de flere termiske kilder, som var uhyggelig populærer under romertiden. Romerne byggede overdådige termiske bade, og du kan stadig beundre ruinerne i området; Først og fremmest, Terme di Caracalla i hjertet af Rom.

Byen Tivoli er et andet kursted, men dets berømmelse skyldes hovedsagelig de kunstneriske skønheder, som byen indeholder. Steder som Villa D’Este, med sine fantastiske springvand, haver og et storslået palæ i renæssancen og Villa Adriana, den kejser Hadrians gamle bolig. De to villaer er på UNESCOs verdensarvliste.

For dem der foretrækker havet, tilbyder denne region nogle perler som Gaeta, Sabaudia, San Felice Circeo, Sperlonga og øerne Ponza og Ventotene.
Mens de, der elsker søer, vil nyde Bracciano, en fortryllende vandstrækning omgivet af den intense grønne af den omgivende natur og overset af et storslået slot fra det 16. århundrede. Når man går langs de middelalderlige gader i landsbyerne ved bredden af ​​søen, føler man at disse steder ikke kun er bundet til det romerske rige, men også er teater af forskellige historiske perioder.

Lago Bolsena, beliggende tæt på byen Viterbo, giver os et eksempel på det, da det er den største vulkanske sø i Europa og omslutter to øer, Bisentina og Martana. Denne sø kombinerer charmen af den ​​frodige natur og en fantastisk udsigt, med historie og spor tilbage til etruskerne, romerne og de efterfølgende befolkninger.

Endelig vil bjergelskere ikke blive skuffet over Lazio, takket være skisportsstederne Terminillo, Livata og Campo Staffi. Disse landskaber fremkalder minder om uovertrufne steder og intense følelser, men også en klar opfattelse af tidens ubarmhjertige gang.

Indlæser...

Regioner i Lazio

Rom har alle dage været en af verdens mest fascinerende byer! Her mødes gammelt og nyt. Dette historiske træf kommer på baggrund af nogle af verd...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.