Rimini ligger i det sydøstlige Emilia Romagna. Her finder du gode strande, gamle slotte og mange landsbyer tæt på, som er rige på kunst og historie, samt flotte bakkelandskaber et stenkast væk fra vandet. Naturområdet omkring Rimini er ligeledes smukt og indbydende med sine flotte bakkelandskaber – beliggende blot et stenkast fra vandet. Tilføjer man dertil en gammel kulinarisk kultur og gastronomi af høj kvalitet, begynder det at gå op for en hvorfor rivieraen i Rimini har været en af Europas mest besøgte i over 160 år.

Rimini bys historiske centrum med smukke pladser og historiske bygninger oser af charme, og der er et hav af lækre butikker, caféer og restauranter. På hyggelige Piazza Tre Martiri findes der et par restauranter og en isbar, men trækker I lidt ned i sidegaderne, vil I opleve byens autentiske madsteder, som absolut også er et besøg værd. I dette område er der også rig mulighed for at shoppe, uanset om man er til de dyre mærkevarer eller mere prisvenlige produkter. For de kulinarisk interesserede er den store torvehal et must see. Herfra sælges især frisk fisk til de lokale og til de få turister, der finder hertil.

Ved stranden finder I et væld af forretninger, restauranter, barer og diskoteker. Rimini har et livligt natteliv, så det er her, de unge italienere og turisterne mødes i weekenderne for at danse til langt ud på natten.

Får du lyst til at besøge det smukke bakkede bagland, med dets middelalderborge og mange fortræffelige spisesteder – regionens køkken er elsket og anerkendt af de fleste – er der ikke særlig langt at køre. Den toldfrie lille stat San Marino ligger knap 1 times kørsel fra Rimini, og den vidunderlige universitetsby Urbino, der befinder sig i højlandet i naboprovinsen Marche, kan nås på et par timer.

Indlæser...

Regioner i Rimini

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.