Campania er en region i det sydlige Italien og strækker sig langs det tyrrhenske hav, fra mundingen af ​​Garigliano floden til Policastro-bugten. Det milde klima, kystens skønhed, dets rige kunst og historie, og kærlighed til mad gør Campania til det fascinerende område det er.

En ferie til Campania er ikke komplet uden at se havet, regionens ubestridte dronning, med sine intense farver, dets kyster, der kryber med bugter, bugter og klippeflytter. Vandene her byder på øerne i Napoli, Capri og Ischia – Nogle ægte mesterværker i naturen!

Denne region gøres endnu mere charmerende af den blomstrende middelhavsvegetation. Campania, der veksler med sine små, charmerende byer, der fortæller historien og traditionerne her i området. Noget der gør ethvert ophold uforglemmeligt.

Og hvordan man skal ikke glemme de naturlige kræfter, der dominerer denne region. Vulkanen Vesuvius, som er dyster og mystisk, elsket for sin skønhed og frygtet for sin magt.

Derefter Napoli, berømt over hele verden for sin intensiteten og passion i sin musik, og ikke mindst lidenskabelige fodboldfans. Her bliver højkultur blandet med popkultur, det hellige med det profane, og det glade med det melankolske.

Sorrento er en by der syntes at tumle ind i havet. Gennem denne udsigt vækker paradisiske panorama, indrykkede og utilgængelige kyster deres farver med dem af små og skjulte strande, hvilket skaber en unik og fortryllende natur. Her er menneskets arbejde virkelig monolitisk. De hårdeste områder består nu af en række terrasser, der skråner ned mod havet, der bruges til dyrkning af citrus, oliventræer og vinstokke. Disse haver afgiver afslappede dufte af appelsiner, citroner og appelsinblomster.

Musik og underholdning, sol og hav, historie og kultur finder du alt sammen i Campania. Besøg steder som Paestum, Pompeji, Herculaneum og Torre Annunziata, Chartulause af Padula, og det kongelige palads i Caserta. Alle vil tage dig tilbage i tiden!

Indlæser...

Regioner i Campania

Amalfikysten benævnes tit som en af de smukkeste kyststrækninger i verden, og det er ikke uden grund. Den ligger på den sydlige del af den sorrenti...
Napoli – pizza, skøre fodboldfans og en stolthed som ikke er til at finde andre steder i Italien! Napoli er en skattekiste af kunst og historie...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.