fbpx

Hamborg er blevet udråbt som ‘det nye Berlin‘ og en fantastisk by til en storbyferie. Ligesom Berlin er det nemt og billigt at komme på ferie i Hamborg med fly eller tog. Tager man derimod bilen, tager en rejse til Hamborg kun få timer fra den danske grænse.

Ligesom Berlin byder Hamborg på fuldstændig forskelligartede kvarterer og oplevelser. Byen har en meget overskuelig størrelse med cirka to millioner indbyggere. Det er oplagt at tage på ferie til Hamborg hvis du er til storbyferier. Det er nemlig en spændende og moderne storby med alt, hvad der hører sig til af shopping, kultur og gastronomi. Her er både velkendte modehuse og små specialbutikker, interessante museer, underholdende forestillinger og restauranter med alt fra sauerkraut til gourmet.

Oplevelser til enhver smag!

Tag på ferie til Hamborg og oplev eksempelvis den inspirerende havnerundfart, hvor du virkelig får en god fornemmelse af den gamle havneby. Her ser du både de smukke gamle huse langs flodens bredder og de tusindvis af containere i alverdens farver, klar til at blive lastet.

Er I til de lidt vildere kulturoplevelser, er en rejse til Hamborg ligeledes et sikkert valg. Besøg det gamle arbejderkvarter, St. Pauli, som bestemt er et must at se. Bydelen er kendt for sit “red light district”, men er også hjemsted for en alternativ kulturscene og et pulserende natteliv. Reeperbahn er nok den mest kendte gade af dem alle og med sine 930 meter fyldt med et utal af barer, diskoteker og dansere er den oplevelsesrige aften med sikkerhed hjemme.

Hvad med at opleve det gamle fiskemarked? Her bliver stort set alt solgt, alt lige fra delikatesser og blomster til antikviteter. Markedet henvender sig i høj grad til det vaskeægte A-menneske, da fiskemarkedet allerede slår dørene op kl. 05-10 hver søndag (kl. 07-11 i vintermånederne).

Trænger benene til et hvil, er det oplagt at nyde en kaffe eller frokost på én af de mange caféer med udsigt til vandet. En ferie i Hamborg byder på mange hyggelige kvarterer, og byen er næsten en seværdighed i sig selv. Har man ikke noget imod at spadsere, behøver man derfor ikke booke sine dage op med museumsbesøg og udflugter.

Lad os hjælpe dig med din næste rejse til Hamborg og få en fantastisk storbyoplevelse.

 

Indlæser...

Regioner i Hamborg

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY