fbpx

Turen går til Hamborg

Af Jesper, ansat ved Vindrose Rejser og Hamborg-entusiast

Når jeg besøger Hamborg, så bor jeg altid på Crowne Plaza, som ligger i forlængelse af Lange Reihe. Her har jeg en god base til de mange ting, som Hamborg tilbyder. Hotellet ligger lige ved søen, så det er oplagt at starte dagen med en løbetur. Derudover ligger hotellet kun 15 minutter gang fra hovedbanegården. Man kan enten vælge at gå langs søen når man skal ind til butikkerne og seværdighederne. Hvis man ønsker lidt afveksling, så er der mange gode butikker og cafeer på Lange Reihe. Hotellet er et moderne 4-stjernet hotel, som blev gennemrenoveret i 2019. Morgenmaden er noget helt særligt. Hver morgen er køen til frisklavede omeletter og pandekager ganske lang – men det er hele ventetiden værd.

Seværdigheder i Hamborg

Her er en kort liste over de ting, som jeg vil anbefale i Hamborg.

1. Miniature Wunderland

Selvom Miniature er en velkendt attraktion i Hamborg, så vil jeg ikke undlade den. Der er en grund til over 1.000.000 gæster besøger de små jernbanetog hvert år. Derfor er det også muligt at besøge de små figurer og verdensdele efter midnat.  Det er ganske enkelt imponerende hvad de to brødre har skabt. Her kan I også finde Storebæltsbroen og Østerlars Rundkirke. Det koster cirka 15 euro er få en guidet rundtur, her kommer I bag scenen, og får nogle gode historier om hvor omfangsrigt det er, at have så mange maskiner og så meget elektronik på et sted, nærmest hver en centimeter er udnyttet.

 

Wunderland i Hamborg
vi har det hele

Leder du efter noget specielt?

Vi laver alle slags rejser til hele Europa og resten af verden. På kortet finder du vores faste destinationer og ready-to-go rejser. Har du andre ønsker eller forespørgsel til skræddersyede rejser står vi klar til at hjælpe dig. Tryk på kortet for at vælge din destination