Hotel Villa Ambra er et dejligt og hyggeligt 3-stjernet hotel beliggende et par kilometer fra den toscanske perle Montepulciano. Her finder du gæstfrihed, og det dejlige toscanske landskab med sine fortryllende panoramaer.  Hotellet ligger i Sant’Albino mellem Montepulciano og kurbyen Chianciano Terme, og har en god beliggenhed med de toscanske bjerge i baggrunden, samtidig med masser kulturelle og historiske centre i nærområdet.

Hotellet

Alle værelserne er komfortable, og indrettet i lysefarver med træmøbler. Alle værelser har satellit-tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har balkon, og dem uden har deres egen aircondition. På toppen af hotellet er derfor en stor terrasse som alle kan bruge. Derudover har hotellet en swimmingpool på 10 x 20 meter (åben fra maj til oktober), med liggestole og paraplyer. Dertil er der også en stor have hvor man kan slappe af. Hotellet har elevator, og egen parkeringsplads (med gratis parkering).

Beliggenhed

Med sin beliggenhed tæt på Montepulciano, i den sydlige del af Toscana, nær Siena, finder man her en region rig kunstnerisk, historisk, økonomisk og kulturel arv og betagende landskabet. Montepulciano ligger mellem Val D'Orcia og Val di Chiana og byen er omgivet af gamle mure og fæstninger designet af Antonio da Sangallo. Indenfor for bymurerne finder man gader fyldt med renæssance bygninger, paladser og kirker. Men mest af alt er byen især kendt for sine gode lokale "Vino Nobile di Montepulciano" vine. Fra Montepulciano er det nemt at komme til berømte byer og steder i Toscana såsom: Siena, Firenze, Orvieto, Assisi, den Etrur Chiusi, og derefter Chianciano Terme, Pienza, San Quirico, Monticchiello og Trasimeno søen.

Mad og drikke

Restauranten på Villa Ambra er ledet af ejerne, kokken Catia og hendes bror Marzio. Maden tilberedes efter traditionelle opskrifter, som kommer fra Catias bedstemor, og er af meget kvalitet. Det meste pasta er hjemmelavet, samt mange andre produkter, som kommer fra ejernes egne gårde. Ejerne producerer også god olivenolie og fantastiske rødvine, som selvfølgelig kan smages og købes her. Grøntsagerne er altid friske og alle kommer fra hotellets egen køkkenhave. Det er også muligt at få en vinsmagning ude på vinmarkerne, der som udgangspunkt holdes hver onsdag (kan ændres ved større grupper). Meget tæt på Villa Ambra findes også restauranten La Casina, der tilbyder en elegant og raffineret atmosfære. Dette er det perfekte sted for en romantisk middag. Du kan spise udenfor, på terrassen med panorama udsigten over det smukke landskab, mens du smager på god vin og mad.

Vi har gode priser på 4 eller 7 dages ophold fra 15. marts til 8. juli og 9. september til 1. november.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja Værelser uden balkon er udstyret med egen aircondition
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.