Via Della Stella er en smuk italiensk landejendom, som ligger i Val di Chianas grønne bakker i det sydøstlige Toscana, mellem vin- solsikke- og kornmarker. Her er du sikret afslappelse i smukke omgivelser, dejlig mad og ikke mindst fantastisk vin.

Via Della Stella ligger blandt Val de Chianas grønne bakker i det sydøstlige Toscana og har en fantastisk udsigt ud over det bakkede terræn, og otte vinhuse ligger i få kilometers radius fra huset. Der er desuden kun lidt over en time til Firenze, 40 minutter til Perugia og lidt over to timer til Rom.

Ejendommen

Denne historiske og renoverede ejendom er bygget i slutningen af det 17. Århundrede på antikke ruiner, og sporene fra århundredernes gang er stadig evidente. I haven er der anlagt en stor swimmingpool, hvor man kan tage en dukkert , mens man nyder panoramaudsigten over den storslåede dal.

Via Della Stella ligger midtvejs mellem Montepulciano og Cortona, hvor filmen "Et hus i Toscana" baseret på bogen af Frances Mayes er filmatiseret. Der er rig mulighed for at besøge autentiske italienske vingårde i området, eftersom Via Della Stella ligger ved Strada di Vino Nobile di Montepulciano, hvor otte vinhuse er placeret. De mest kendte er Avignonesi, La Braccesca tilhørende huset Antinori, Tenuta Trerose, og Lodola Nuova som er ejet af Ruffino.

 

Der er i alt 9 lejligheder, som alle er indrettet med: stue med køkkenhjørne, min. et dobbeltværelse med bad og bruser og en lille privat have. Dertil har alle lejligheder satellit-tv, og der er adgang til swimmingpool.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja 10 € pr. dag ved brug.
Kæledyr tilladt Ja Små kæledyr tilladt - slutrengøring: 20 €
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Tøjvask mod gebyr på 5,00 € pr. vask
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.