Omgivet af de grønne bakker i Pierle dalen kun få kilometer væk fra etruskerbyen Cortona, ligger Rocca di Pierle.

Dette er et ideelt sted for dem, som søger fred og ro. Rocca di Pierle er en gammel restaureret gård, der åbnede juni 2004 som agriturismo. Med sin fantastiske lokation i bakkerne mellem Toscana og Umbrien, 500 meter over havets overflade, har man en fantastisk udsigt over Pierle dalen. Dertil er gården badet fra tidlig morgen til aften med dejlig solskin. Den høje placering er specielt ideel ved de ekstra varme dage, da det aldrig kommer til at føles alt for varmt. Her føler man ofte den kølende brise, som virker både behagelig og afslappende i den til tider hede varme.

Lejlighederne

Der er i alt 3 lejligheder på Rocca di Pierle – en lejlighed til 2 personer og to lejligheder til 4 personer.  Alle lejlighederne er fuldt møbleret i ren toskansk stil. Lejlighederne har minimum et soveværelse, et badeværelse samt en lille stue med satellit-tv. Derudover har alle lejligheder et lille køkken med alt det udstyr, som man har brug for.

Udover lejlighederne er det gamle lagerrum på Rocca di Pierle blevet restaureret, og fungerer som restaurant. Hvis dette forudbestilles, kan det benyttes til morgenmad, frokost eller aftensmad. Ejeren af Rocca di Pierle er meget interesseret i grøn energi og energibesparelser. Derfor er der også blevet investeret i mange nye miljøvenlige teknologier. Hver lejlighed er udstyret med et avanceret klimaanlæg, der giver en anderledes regulering af temperatur i stue og i soveværelset. Et nyt solcelleanlæg bruges desuden også til lavt energiforbrugende udstyr.

Området

Rocca di Pierle ligger tæt på Cortona, såvel som grænsen til Umbrien. Det giver mulighed for at komme til en masse af de store kulturelle steder og naturområder i Toscana og Umbrien. Man kan eksempelvis tage til Firenze, Siena, Perugia, Assisi og Rom meget let. Kobler man dette sammen med vinområder som Chianti, Montalcino, Montepulciano og endda Cortona, er dette et godt udgangspunkt for en ferie i Toscana. Efter lange dage med udflugter er det så også oplagt at vende tilbage til resortet for at nyde swimmingpoolen og de betagende og smukke naturomgivelser.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Ja
Strand Ja
Restaurant Ja Ved forudbestilling kan der serveres morgenmad, frokost og aftensmad
Aircondition Ja Afregnes ved brug
Kæledyr tilladt Ja Gebyr på 50 € pr. uge
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Ja
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Gebyr på 5 € pr. gang
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder


JaNej


JaNej
  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Room 1


Lejlighed

General Information


Værelset rummer : 5 personer
Senge : 1 junior seng , 1 enkeltseng , 1 dobbeltseng , 1 dronninge seng , 1 konge seng
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 23
Gratis afbestilling
 
Depositum gebyr5
Slutrengøring5
Reservationsgebyr5
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO