En ferie omgivet af vinmarker og oliventræer, perfekt til dem der ønsker at læne sig tilbage og nyde rendyrket italiensk idyl. Montemelino er en lille vinproducerende gård på godt 60 hektar, beliggende på de nordlige bakker ved Trasimenosøen, i Umbrien og tæt på grænsen til Toscana. Gårdenligger omkring 300 meter over havets overflade og har udsigt over den skønne Trasimenosø – den fjerdestørste sø i Italien. Med sin gode placering et par kilometer fra den toscanske perle Cortona, er dette et ideelt sted til en afslappende ferie, men også til at besøge byer og opleve den lokale kultur.

Ejendommen

Gården består af nogle renoverede gamle huse, hvor der man omhyggeligt har taget hensyn til de karakteristiske træk ved stedet ved renovationen, men samtidig har tilføjet moderne bekvemmeligheder. Der er også en swimmingpool på Montelino, som ligger diskret mellem oliventræerne og er tilgængelig for gæsterne.

Montemelinos lejligheder er fordelt over et hus med 4 lejligheder og to mindre uafhængige huse med hver deres lejlighed. Alle lejligheder har køkken/stue, minimum et dobbeltværelse og badeværelse. Lejlighederne kan lejes hele året, da alle har opvarmning - også selvom gården lukker i de koldeste måneder. Det er især smukt om sensommeren og om efteråret med det gunstige og milde mikroklima omkring Trasimenosøen. Derudover kan man også opleve druehøsten.

Hver lejlighed har en balkon eller terrasse og et privat udendørsområde; Desuden er der også fællesarealer med terrasser, ovn, grill, bordtennis og en overdækket parkering. Der er desuden en Wi-Fi til rådighed i fælles områderne.

Bemærk - Montemelino åbner først i april. Ankomstdage: lørdag - lørdag.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej Alle lejligheder er udstyret med køkken. Der tilbydes vinsmagning mod ekstra gebyr.
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.