Toscana er Italiens mest kendte region. Her finder du bølgende landskaber og usædvanlig smuk natur, gode råvarer, fantastisk smukke byer, og utrolig meget kultur og historie. Byer som Siena, Firenze, Luca, Montepulciano og Pienza er bare få af de byer i området, hvor du vil kunne få et eventyr du aldrig vil glemme.

Gården

Il Giardino degli Ulivi ligger tæt på Cortona, en gammel etruskisk by, der perfekt bevaret sin historiske charme og er vokset til at være en af ​​Toscanas vigtigste kulturelle og kunstneriske centre. Oprindeligt var Il Giardino degli Ulivi et bondehus fra det 19. århundrede, som nu er konverteret til et feriehus. I alt er der 6 lejligheder fordelt mellem det gamle bondehus og et anneks. Alle lejlighederne er fuldt møbleret i ren toscansk stil og er udstyret med tekøkken, selvstændig opvarmning, pejs, aircondition og satellit-tv. Derudover byder Il Giardino degli Ulivi også på en swimmingpool samt en skøn have. Godset omfatter også en nyplantet olivenlund.

Området

Il Giardino degli Ulivi har en ideel position tæt på de veje der løber tværs gennem Valdichiana området. Dermed finder du her det perfekte sted for cykel-og vandreture og vidunderlige kulturoplevelser takket være den korte distance til de vigtigste historiske centre og byer i Toscana og Umbrien. Der er også rig mulighed for at besøge autentiske italienske vingårde i området, eftersom Il Giardino degli Ulivi ligger tæt på Strada di Vino Nobile di Montepulciano, hvor otte vinhuse er placeret. De mest kendte er Avignonesi, La Braccesca tilhørende huset Antinori, Tenuta Trerose, og Lodola Nuova som er ejet af Ruffino.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Ja
Strand Ja
Restaurant Ja
Aircondition Ja Gebyr på 5 euro pr. dag hvis den benyttes
Kæledyr tilladt Ja Der kan forekomme gebyr
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Ja
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.