Grand Hotel Salsomaggiore er et 5-stjernet kursted beliggende midt i Italien, i Emilia-Romagna regionen. Hotellet genåbnede sine døre i april 2017, efter en større renovation, og er det perfekte sted for dem der ønsker at rejse og spise rundt omkring i Emilia-Romagna – Regionen der er kendt som Italiens gastronomiske hjerte. Bygningen og hotellet blev åbnet som ”The Hotel Central Bagni” tilbage i 1902, som en glamourøs tilføjelse til Belle Époque-byen Salsomaggiore Terme. Siden har hotelkæden Uappala overtaget stedet, og givet det en kærlig renovering, så hotellet i dag et 5-stjernet luksushotel, med et chic og groovy interiør, stort SPA center og 167 værelser.  Der tilbydes gratis trådløs internetadgang på hele hotellet, samt gratis privat parkering på stedet.

Om hotellet

Værelserne er indrettet i en blanding af klassiske og moderne italienske møbler. Der er også et 40 tommers fladskærms-tv med satellitkanaler, pengeskab, te- og kaffefaciliteter, marmorbeklædte badeværelser med bruser eller badekar, og utrolig behagelig seng. Badeværelserne har hårtørrer og designertoiletartikler, og sengene er klædt i premium-sengetøj. Hotellets SPA, på 1800 m2, har bl.a.: En termisk pool opvarmet til 38 °C, tyrkisk bad, jacuzzi, Vichy-brusebad, afslapningsområde, dedikeret termisk suite og 18 rum til forskellige skønhedsbehandlinger.Hotellet har også en udendørs solterrasse, en indendørs og en udendørs swimmingpool. Dertil er der også 3 restauranter på hotellet, herunder Il Moresco, der specialisere sig i det lokale køkken. Kontinental morgenmaden serveres hver morgen fra kl. 07.00 til 10.30.

Området

Grand Hotel Salsomaggiores placering giver dig også god mulighed for at udforske regionen: Der er 125 km til Bologna, 28 km til Parma, mens Piacenza ligger 35 km væk. Oprindelsen af byen kan spores tilbage til etruskerne, som herskede på den italiske halvø fra ca. 800 f.Kr. til ca. 200 f.Kr. Senere kom byen under romerne og mange levn fra denne tid er stadig intakte. I middelalderen blev Bologna en selvstændig bystat og i tiden derefter sloges byens herremænd om magten. De interne magtkampe sluttede først i starten af det 16. århundrede, da bystaten kom under Pavestaten.

Byens mange kirker og palæer er rige på kunst og bidrager til at man får en forståelse for Bolognas kulturelle vigtighed gennem tiderne. Inddrager man dertil de mange smukke pladser, som Piazza Maggiore, og den umådelige smukke middelalder arkitektur, har man en vindende kombination til en storbytur. Byen har en størrelse, der gør den meget velegnet til en hyggelig storbyferie. Den er stor nok til, at man ikke kommer til at kede sig, men ikke større end at man hurtigt kan overskue den og lære den at kende. Det kan også klart anbefales at bruge noget tid den smukke park, Giardini Margherita.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja
Pool Ja Overdækket indendørs pool, der dog kan åbnes op for i sommerperioden
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja På hotellet findes “I Due Leoni” – A la carte Restaurant
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja Der er gratis parkering
Elevator Ja
Reception Ja Der er døgnåben reception
Garage Ja
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Standard dobbeltværelse


Hotel

Værelserne er indrettet i en blanding af klassiske og moderne italienske møbler. Der er et 40 tommers fladskærms-tv med satellitkanaler, pengeskab, te- og kaffefaciliteter, marmorbeklædte badeværelser med bruser eller badekar, og en stor og behagelig seng. Badeværelserne har hårtørrer og designertoiletartikler, og sengene er klædt i premium-sengetøj.

Værelset rummer : 2 personer
Ikke refunderbart
Måltid : Morgenmad
Senge : 1 dobbeltseng
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Grønne datoer er ledige. Røde datoer er optagede.

Pris i alt fra

2.390 kr.

Alternative destinationer

Vi anbefaler også

Quatro Puerta del Sol

Ingen værelser angivet

Fra

0

per person / inkl: Fly t.r

Hotel Carrobbio

Ingen værelser angivet

Fra

0

per person / inkl: Fly t.r

Residence Badus

Ingen værelser angivet

Fra

0

per person / inkl: Fly t.r