Særtilbud: 7 nætter på Montemelino

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Umbrien
 • Gyldig fra
  09-09-2017
 • Gyldig til
  22-10-2017
 • Varighed
  7 dage
 • Overnatning
  Lejlighed
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 2.995,-
Få en ferie omgivet af vinmarker og oliventræer på Montemelino. Stedet er en lille vinproducerende gård på godt 60 hektar, beliggende på de nordlige bakker ved Trasimenosøen, i Umbrien og tæt på grænsen til Toscana.
Gården ligger omkring 300 meter over havets overflade og har udsigt over den skønne Trasimenosø – den fjerdestørste sø i Italien. Med sin gode placering et par kilometer fra den toscanske perle Cortona, er dette et ideelt sted til en afslappende ferie, men også til at besøge byer og opleve den lokale kultur. 

Gården består af nogle renoverede gamle huse, hvor der man omhyggeligt har taget hensyn til de karakteristiske træk ved stedet ved renovationen, men samtidig har tilføjet moderne bekvemmeligheder. Der er også en swimmingpool på Montelino, som ligger diskret mellem oliventræerne og er tilgængelig for gæsterne.

Montemelinos lejligheder er fordelt over et hus med 4 lejligheder og to mindre uafhængige huse med hver deres lejlighed. Alle lejligheder har køkken/stue, minimum et dobbeltværelse og badeværelse. Lejlighederne kan lejes hele året, da alle har opvarmning - også selvom gården lukker i de koldeste måneder. Det er især smukt om sensommeren og om efteråret med det gunstige og milde mikroklima omkring Trasimenosøen. Derudover kan man også opleve druehøsten. 
Hver lejlighed har en balkon eller terrasse og et privat udendørsområde; Desuden er der også fællesarealer med terrasser, ovn, grill, bordtennis og en overdækket parkering. Der er desuden en Wi-Fi til rådighed i fælles områderne.

Har du lyst til at se flere billeder af Montemelino, så tryk her.

Vigtig information:
- Lejlighederne udlejes ugentligt, med ankomst/afrejse lørdag-lørdag eller søndag-søndag.
- Check-in lørdag efter kl. 14 og check-ud er før kl. 10.
- Ved leje af en lejlighed er der også lagner og håndklæder med.
- Der betales 20 euro for slutrengøring på stedet. 
- Der betales lokal turistskat på 4,5 euro pr. person. 
- Der bliver spurgt om depositum på 100 euro om ugen ved ankomst.
- Opvarmning, hvis det bruges, vil blive opkrævet efter forbrug ved check-ud.
Umbrien
Umbrien er beliggende i den centrale Italien og er en region byder en dyb historisk og kulturel arv. Byerne i Umbrien er rige på kunst, historie, gamle mure, historiske bygninger, arkæologiske parker, kirker og uvurderlige malerier, som alle fortjener at blive beundret under dit ophold i Umbrien. Her er nogle anbefalinger til byer i området.

Et ophold i Umbrien er ikke fuldent ude et besøg i Assisi, og er en smuk by med den imponerende Basilica di San Francesco som en af hovedattraktionerne. Domkirken blev bygget i det trettende århundrede og består af to dele, den nederste kirke hvor resterne af Frans af Assisi er bevaret, og den øvre kirke dækket med fresco illustrationer fra det gamle og nye testamente.
Fortsætter du din tur i Assisi anbefaler vi at du tager Via San Francesco, som vil tage dig til byens torv, hvor der er et tempel for den romerske gud Minerva, der går tilbage til det første århundrede f.Kr.. Herfra kan du så nå andre steder i tilknytning til Frans af Assisi, f.eks.:
- Den nye kirke bygget på fødestedet for Frans, Oratorio di S. Francesco Piccolino,
- Basilica di Santa Chiara, hvor resterne af helgenen Chiara (en følger af Frans) bevares.
- Glem ikke at besøge San Rufino Katedralen, Santa Maria degli Angeli, og hvis du har tid, anbefaler vi dig at beundre udsigten fra Rocca Maggiore.

Den historiske og smukke by Gubbio, også kendt som "byen med fjolserne". Et must see i byen er helt sikkert katedralen, den vigtigste kirke i byen, der indeholder værdifulde værker af lokale kunstnere fra det sekstende århundrede. Herfra kan du nemt få komme til den maleriske Piazza Grande, hvor det smukke Palazzo dei Consoli er. På denne plads er der mulighed for at nyde et enestående panorama af dalen hvor ​​Gubbio ligger. Palazzo dei Consoli er et historisk museum i gotisk stil - Gå ikke glip af syv "Tabeller over Gubbio,", et af de vigtigste dokument for historien om det italienske folkeslag, dateret mellem det tredje og andet århundrede f.Kr.
Over for katedralen står Ducal Paladset, bygget i det femtende århundrede i henhold til ønskerne fra Grev Federico af Montefeltro. Det kan også anbefales at se Basilica di Sant’Ubaldo, 

Fabriano er en interessant by på grænsen mellem Marche og Umbrien. Berømt for at være fødestedet for maleren Gentile da Fabriano har byen har en rig historisk og kunstnerisk arv. Hjertet af byen er det centrale torv, hvis centrum er den smukke fontæne, Fontana Sturinalto. På siderne finder du historiske bygninger såsom: Palazzo del Podesta, Loggia di San Francesco, rådhuset og Teatro Gentile. 

Periode, fra-priser pr. person og afgange:

AfrejseLejlighed til 2 personerLejlighed til 4 personer
København30/9-7/104.095,00 kr.3.495,00 kr.
København7/10-14/103.895,00 kr.3.195,00 kr.
København14/10-21/105.595,00 kr.4.895,00 kr.
København21-28/10/20173.895,00 kr.3.195,00 kr.
 
Billund24/9-1/104.795,00 kr.3.995,00 kr.
Billund1/10-8/103.995,00 kr.3.295,00 kr.
Billund8/10-15/103.695,00 kr.2.995,00 kr.
Billund15/10-22/104.695,00 kr.3.995,00 kr.

Flytider fra København:
- Udrejse: kl. 14:10-16:40
- Hjemrejse: kl. 11:15-13:45

Flytider fra Billund:
- Udrejse: kl. 11:30-13:50
- Hjemrejse: kl. 08:45-11:05


Tilbuddet gælder for en person v. køb til min. 2 personer og inkluderer: 
- Fly med Ryanair fra København til Rom, eller Billund til Pisa t/r.
- 10 kg håndbagage.
- 7 overnatninger på Montemelino i 2 eller 4 personers lejlighed.
- Billeje alle dage - Fiat Panda ved 2 personer eller Peugeot 3008 ved 4 personer (eller tilsvarende modeller) - inklusiv fri km og forsikringer. 

Det tager ca. 2,5 timer at køre fra Ciampino lufthavn i Rom eller Pisa lufthavn til Montemelino.

Vilkår:

- OBS: Købet er bindende. Det er ikke muligt at fortryde eller annullere dit køb, da tilbuddet er inkl. fly
- Tilbuddet gælder kun, hvis man er minimum 2 personer, der rejser sammen og deler lejligheden.

Tilkøb:
- Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen for 250 kr.
- Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr. 
- Bagage – købes ved online check-in:
  - 15 kg bagage – ca. 350 kr. pr. styk t/r.
  - 20 kg bagage – ca. 460 kr. pr. styk t/r.