Rejser

Sorter efter

Særtilbud: 7 nætter på Podere della Bruciata

Podere della Bruciata er en renoveret landejendom, som i 2001 blev lavet til et agriturismo, og er en del af en større familievirksomhed, der også producerer vin og mad. Virksomheden drives af Catia, Ermanno, Andrea og Agnese, som arbejder stålsat på at producere produkter af høj kvalitet i henhold til naturen, og give deres gæster den bedst mulige oplevelse i Toscana.
Destination:
Toscana
Varighed:
7 dage
Pris:
fra 1.995,-

Særtilbud: 7 dage i Toscana på Il Giardino degli Ulivi med fly t/r og billeje

Il Giardino degli Ulivi ligger tæt på Cortona, en gammel etruskisk by, der perfekt har bevaret sin historiske charme og er vokset til at være en af Toscanas vigtigste kulturelle og kunstneriske centre. Dette agriturismo er et perfekt udgangspunkt for 7 fantastiske dage i Toscana.
Destination:
Toscana
Varighed:
7 dage
Pris:
fra 3.195,-

Forlæng sommeren med 7 dage på Sicilien, inkl. fly t/r, fuldpension og billeje

Sicilien har intet mindre end 2528 timers solskin om året, og er en perle, som mange ikke har udforsket endnu. Tilbuddet er lige noget for jer, der gerne vil kombinere kultur, oplevelser og fantastisk natur.
Destination:
Sicilien
Varighed:
7 dage
Pris:
4.995,-

Golf på Sicilien i Etna´s vulkanlandskab

Tag på golfrejse til Sicilien, hvor du bor på det 4* Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa Hotel. Rejsen er inkl. fly fra CPH, morgenmad, billeje og 4 nætter med 2 x greenfee eller 6 nætter med 3 x greenfee. Rejs 19. el. 28. okt. fra 6.995 kr.
Destination:
Sicilien
Varighed:
5 dage
Pris:
fra 6.995,-