Rejser

Sorter efter

Særtilbud: 4 eller 7 nætter på Villa Ambra

Hotel Villa Ambra er et dejligt og hyggeligt 3-stjernet hotel beliggende et par kilometer fra den toscanske perle Montepulciano. Her finder du gæstfrihed, og det dejlige toscanske landskab med sine fortryllende panoramaer.
Destination:
Toscana
Varighed:
7 dage
Pris:
fra 2.695,-

Særtilbud: 7 nætter på Montemelino

Få en ferie omgivet af vinmarker og oliventræer på Montemelino. Stedet er en lille vinproducerende gård på godt 60 hektar, beliggende på de nordlige bakker ved Trasimenosøen, i Umbrien og tæt på grænsen til Toscana.
Destination:
Umbrien
Varighed:
7 dage
Pris:
fra 2.995,-

Særtilbud: 7 nætter på Podere della Bruciata

Podere della Bruciata er en renoveret landejendom, som i 2001 blev lavet til et agriturismo, og er en del af en større familievirksomhed, der også producerer vin og mad. Virksomheden drives af Catia, Ermanno, Andrea og Agnese, som arbejder stålsat på at producere produkter af høj kvalitet i henhold til naturen, og give deres gæster den bedst mulige oplevelse i Toscana.
Destination:
Toscana
Varighed:
7 dage
Pris:
fra 3.195,-

Særtilbud: Via della Stella med fly t/r og billeje

Toscana er Italiens mest kendte region. Her finder du bølgende landskaber og usædvanlig smuk natur, gode råvarer, fantastisk smukke byer, og utrolig meget kultur og historie. Byer som Siena, Firenze, Luca, Montepulciano og Pienza er bare få af de byer i området, hvor du vil kunne få et eventyr du aldrig vil glemme.
Destination:
Toscana
Varighed:
7 dage
Pris:
fra 3.295,-