Rejser

Via della Stella - 7 dage med fly t/r

Toscana, 7  dage
Fra
2.695,-

7 dage på Via della Stella - Kør selv

Toscana, 7  dage
Fra
3.150,-

**** Hotel Romanico Palace - inkl. fly t/r

Rom, 2  dage
Fra
2.995,-

**** Hotel Unic - inkl. fly t/r

Prag, 2  dage
Fra
2.495,-

Færgetransport

Vi tilbyder færgetransport til Polen i samarbejde med Unity Line og Stena Line, og til Tyskland i samarbejde med Scandlines.
Hvis du har brug for hjælp til at bestille din næste overfart til enten Polen eller Tyskland, hvad enten det er til ferie eller arbejde, står vi til rådighed. 

Med Unity Line tilbyder vi overfarten mellem København-Swinoujscie, via Ystad. Når du køber en billet med bil er en billet over Øresundsbroen inkluderet, og ønsker du at tage afsted uden bil tilbyder vi også busbilletter direkte til færgeterminalen i Ystad.

Med Stena Line tilbyder vi overfarten fra Karlskrona-Gdansk. Dette er det ideelle valg for dem der ønsker at køre til Gdansk, men gerne vil undgå den lange køretur i Polen. I stedet kan vi tilbyde behagelige overfarter på Stena Lines moderne færger, hvor køretiden til Karlkrona er ca. 3 timer. 

Med Scandlines sælger vi alle deres overfarter fra Danmark til udlandet. Dette indbefatter:
- Gedser-Rostock
- Rødby-Puttgarden
- Helsingør-Helsinborg

Bemærk at Stena Line og Scandlines opererer med såkaldte "flydende" priser. Så hvis du ønsker at booke nogle af disse overfarter, eller blot forespørge om pris, så skriv til os på mail@vindroserejser.dk eller ring på 33 13 52 23 (vi har åbent alle hverdage mellem 10.00-17.00).