Rejser

**** Hotel Romanico Palace - inkl. fly t/r

Rom, 2  dage
Fra
2.995,-

**** Hotel Unic - inkl. fly t/r

Prag, 2  dage
Fra
2.495,-

Storbyferie

Storbyferier garanterer altid oplevelser. Om du er interesseret i kultur, teater musik, gastronomi, historie, eller bare lange gåturer i smukke gader og stræder hvor du virkelig kommer til at føle atmosfæren.
Her os Vindrose Rejser tilbyder vi storbyferier til alle  Europas hovedstæder, og andre kulturbyer, som alle byder på helt unikke kulturelle oplevelser og seværdigheder. 
 
På en storbyferie er der oplevelser for alle aldersgrupper. Store såvel som små vil kunne finde masser af spændende aktiviteter og underholdning på en storbyferie, uanset om man er til afslapning, sightseeing eller andre aktiviteter. Man kan tage på storbyferie hele året rundt fordi vind og vejr heldigvis ikke er en udslagsgivende faktor på disse rejser. Dette betyder også at det nogle gange kan betale sig at tage afsted uden for sæson, da der måske er nogle specielle lokale arrangementer og færre andre turister. 
 
Hos Vindrose Rejser har vi storbyferie tilbud til Østeuropas hovedstæder og Rom. Men vi arrangerer også storbyferier til resten af verdens hovedstæder. Hos os kan du skræddersy din storbyferie, så den passer præcis til dine behov og dine ønsker.