Rejser

Radisson Blu Hotel

Szczecin (Stettin), 2  dage
Fra
1.792,-

Radisson Blu Hotel - Kør selv

Szczecin (Stettin), 2  dage
Fra
572,-

Hampton by Hilton - Kør selv

Swinoujscie, 2  dage
Fra
395,-

Hotel Amber Baltic

Miedzyzdroje, 2  dage
Fra
1.652,-

Østersøkysten

Swinoujscie, Międzyzdroje, Kołobrzeg eller Stettin - inkl. færge og bus, kahyt om natten & kør selv. Østersøkysten ved Polen er altid tillokkende - til dels på grund af de kridthvide, silkeagtige strande, og til dels på grund af de mange dejlige byer der findes her. 
Den polske Østersøkyst strækker sig over 500 km. Her finder du brede, finkornede strande, imponerende klitlandskab og smukke klippekyster. Her hersker der et mikroklima, der sørger for et varmt forår, en solrig sommer og en mild vinter. Luften er klar og jodholdig, mens vandet er dejligt rent. 

Denne del af Polen har over mange år udviklet sig til et af landets mest populære ferieområder, grundet hotellerne, hyggelige caféer, de gode restauranter, og et stort udbud af aktiviteter. Dette gør at feriegæster fra både Polen, Tyskland og Skandinavien, samt resten af Europa ser dette som et yndet ferieområde. 

Ud for kystlinjen findes der også mange øer, som hver især er noget helt specielt. Øen Wolin byder på en 35 km lang sandstrand af højeste kvalitet og en stejl klippekyst. Her ligger også  Wolin Nationalpark som omfatter størstedelen af de grønne bøgeskove som dækker bakkelandskabet, samt et moskusreservat. En del af byen Swinoujscie hører til denne ø, mens den øvrige del af byen ligger på naboøen Usedom.

Polens Østersøkyst giver dig mulighed for at slappe i rolige omgivelser ned til stranden, bo midt i en smuk skov eller for at opleve noget Polens kultur og historie.