Wellness

Forkælelse for krop og sjæl! Begge dele skal fodres for, at vi kan have det godt, når kroppen trives, følger sjælen som regel med. Og hvad er bedre end en tur væk fra dagligdagen?

Nabolandet Polen byder på afslappende og stimulerende behandlinger, som i løbet af et par dage kan forbedre både kroppens og sjælens tilstand.

Kyndige hænder tager kroppen under behandling med massage, ansigtsbehandlinger, aromabade, manicure og pedicure, alt hvad man kan ønske sig af forkælelse og velvære.

Man behøver ikke at være væk mere end 2-3 dage, men resultatet føles som om man har tilbragt flere uger på kurhotellet: Huden fra isse til fod er blevet glattet og stimuleret, øjnene er blevet mere strålende, neglene rettet til og man er igen parat til at klare hverdagens små og store problemer.

Wellness hotellerne har også taget højde for at det kan styrke parforholdet at tage ud i det blå og lade sig forkæle. Her kan vi tilbyde parvis aromabade, som nydes med et godt glas vin og bagefter en god gang massage – også parvis. Mange mænd afviser ”den slags” som pjat og spild af tid, men kommer sjovt nok igen og igen, når de først er blevet lokket med af deres bedre halvdel.

Katalog

Hent vores wellness katalog med beskrivelser af vores forskellige destinationer, samt deres behandlinger og wellness pakker.