Rejser

**** Hotel Unic - inkl. fly t/r

Prag, 2  dage
Fra
2.495,-

**** Hotel Romanico Palace - inkl. fly t/r

Rom, 2  dage
Fra
2.995,-

Via della Stella - 7 dage med fly t/r

Toscana, 7  dage
Fra
2.695,-

7 dage på Via della Stella - Kør selv

Toscana, 7  dage
Fra
3.150,-

Om os

I OVER 35 ÅR HAR VI VIST VEJEN TIL POLEN & ØSTEUROPAS ANDRE PERLER. OG NU GØR VI DET OGSÅ TIL ITALIEN!
Vi har siden 1977 været det førende danske rejsebureau, når det gælder Polen. Vores store naboland med mange bånd til Danmark. Historien har givet polakkerne mange udfordringer og har samtidigt fostret verdensnavne inden for musik, litteratur, film og naturvidenskab. Nobelprisen er adskillige gange havnet her. Start med Szczecin, oplev Warszawa, Gdansk, kulturbyen Krakow og den smukke natur ved Østersøen eller i Tatrabjergene. Det gamle kongedømme er trådt ind i en ny europæisk æra.
 
Vi arrangerer ligeledes rejser til Den Gyldne Stad. Prag er en klassiker, som danskerne har taget til sig. Tjekkiet er tilbage i Europas midte. I ro og mag kan du besøge den smukke flod Moldau. Sig "Dobrý den" til Prag og tjekkerne.
 
Vi har også Budapest som vellidt rejsemål. "An der schönen blauen Donau" er velkendte toner for de fleste. Det østrig-ungarske dobbeltmonarki var engang blandt Europas stormagter med habsburgerne i spidsen. Før bestemte kejseren. Nu bestemmer du også på ungarsk. "Tessék!"
 
Derudover arrangerer vi ligeledes rejser til mange af de andre østeuropæiske perler, som Bratislava og De Baltiske Lande - både på individuelt niveau og gruppebasis.
 
I mange år har vi også lavet mange forskellige rejser til Italien – både på individuelt niveau og gruppebasis. Dog er dette aldrig fremgået er vores offentlige profil. Det er der lavet om på nu! Og vi tilbyder nu mange rejser til bl.a. Toscana og Rom. Er du interesseret i andre destinationer i Italien, så ring eller skriv venligst – Vi er nogle af de bedste eksperter på netop Italien i hele Danmark, på trods af at vi har gemt dette i årevis.
 
Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (reg.nr. 111).