Polen 

Det har aldrig været mere oplagt end nu at opleve Polen. I de sidste 25 år har landets udvikling været fantastisk, og selv om meget har ændret sig, får man stadig valuta for pengene. 
Fra Warszawas blanke skyskrabere, til kunsten og natklubberne i Krakow der lever som før, og til sidst til de kridthvide, silkeagtige strande ved Østersøkysten. Polen er et land i forandring, og byder på meget mere end man tror. Det er også et land hvor gammelt mødes med nyt, med moderne mikrobryggerier i middelalderbyerne, sushi og surkål og mælkebarer og mojitos. Og blandt disse elementer møder du samtidig fritgående bisonokser i de krogede urskove.
 
Med Vindrose Rejser kan du opleve Polen forskellige måder. Vi tilbyder bl.a. wellnessophold med masser af lækre behandlinger og mulighed for at slappe af i skønne omgivelser.

City Breaks hvor du kan opleve nogle af Østeuropas Perler (Krakow, Warszawa, Gdansk etc.), med rig mulighed for at shoppe, spise på gode restauranter og caféer, hænge ud på barer og natklubber. For de kulturelt interesserede er der mange smukke seværdigheder og fine muligheder for at opleve byernes kulturliv.