Vi laver igen korte weekendture og busrejser til Polen efter nogle års pause. Denne gang med busser fra Sjælland til Stettin.

Oplev Polens syvende største by, Stettin, der byder på spændende kultur og sjove steder at gå ud. Stettin ligger ved floden Oder omkring 100 km fra Østersøen. Eller tag på et SPA ophold i den lille hyggelige by, Swinoujscie. Byen er kendt for sit behagelige mikroklima og den lange strandpromenade, hvor alle mødes. Det er både en populær ferie- og kurby med gode indkøbsmuligheder på markeder og i de mange butikker i havneområdet. Du kan også læse mere om Stettin, og hvad der er aktuelt i byen her.

Du er velkommen til at ringe til os på 33 13 52 23 til for mere information. Du kan også skrive til mail@vindroserejser.dk eller sende os en besked via chatten.

Polens syvende største by, Stettin, byder på spændende kultur og sjove steder at gå ud.

Stettin ligger ved floden Oder, omkring 100 kilometer fra Østersøen. Byen havde sin storhedstid i 1200-tallet som havneby. Den dag i dag er byen stadig én af Europas største havnebyer, med en skibsindustri som er vigtig for hele regionen. På grund af sin centrale beliggenhed har byen været underlagt flere lande igennem historien. I slutningen af 1100-tallet var Stettin faktisk under dansk herredømme og under Anden Verdenskrig blev byen næsten sønderbommet.

I dag fremstår Stettin som en genopbygget by, hvor vestlig livsstil møder østlig kultur. I området omkring det gamle rådhus har man forsøgt at genskabe gadebilledet fra det gamle Stettin. Alle områder er bygget efter parisisk model, som er med til at give byen en helt speciel atmosfære. Det har givet byen tilnavnet ”Polens Paris”.

Den Grønne By

Stettin har også fået tilnavnet ”Den Grønne By” på grund af sine store, grønne områder. Byen ligger i udkanten af tre skove, og består af sjældne planter, træer, stor diversitet af dyrearter, som er en naturoplevelse i sig selv. En bådtur på Oder kan stærkt anbefales, fordi den skaber en god kontrast mellem storby og industri på den ene side, og uberørt natur på den anden.

I Stettin ligger i øvrigt Europas største kirkegård, som er meget anderledes og mere pyntet end man ser herhjemme i Danmark. Byen har også verdens ældste biograf – Pionier Cinema. Biografen havde sin første visning i 1909 og åbner den dag i dag fortsat dørene for filmelskere. Desuden bør de pommerske hertugers slot besøges. Dele af slottet er omdannet til kulturhus og byder på første klasses opera- og teaterforestillinger.

Hvis man gerne vil kombinere storby og golf, er der hele tre smukke 18-huls golfbaner omkring byen – den seneste åbnede i 2008 og er den første Gary Player designede konkurrencebane i Central Europa.

Shopping

Når man siger Stettin må man også sige shopping. Byen er fyldt med små butikker, store shoppingcentre og markeder, hvor man kan købe det meste til en god pris. Prøv dit krejler-talent af på de klassiske markeder Fala, Turzyn eller Manhattan. Tag en smuttur til det moderne Galaxy Shopping Center med mere end 190 butikker, som har åben alle ugens dage. Krystal, rav, børnetøj, fest- og bryllupskjoler, sportsudstyr, alkohol og tobak er noget af det man kan få til en fordelagtig god pris i Polen.

Bylivet

Efter en veloverstået shoppingtur kan man gå på bar og få sig en velfortjent polsk øl. Skulle sulten melde sig, kan man besøge en af byens mange restauranter og vælge mellem både traditionelle og eksotiske, polske retter. Mad og drikke findes stort set til halv pris af hvad vi er vant til herhjemme – hvis faktisk ikke endnu billigere

Bestil din rejse til Polen her

For at bestille din rejse skal du blot sende en bestilling via formularen, og så vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi har typisk en behandlingstid på 24 timer.

 

Rejsedatoer og priser

* Såfremt rejsen inkluderer tandlægebesøg fratrækkes 300 Dkr på tandlægeregningen mod forevisning af rejsebevis fra Vindrose Rejser. Såfremt du skal have foretaget behandling der overstiger 10.000 zloty, fratrækkes rejsens pris (maksimalt 2.290 Dkr) på tandlægeregningen mod forevisning af rejsebevis fra Vindrose Rejser.

Alle rejser inkluderer:
 • Bustransport fra Sjælland til Stettin t/r.
 • Lovpligtige afgifter.
 • Overnatning i dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg).
 • Morgenmad alle dage på hotellet.
Køreplan:
 • DGI Byen Ingerslevgade – Afhentning kl. 08:00 – Hjemkomst kl. 19:15
 • Ølby Station, Ølbycenter – Afhentning kl. 08:45 – Hjemkomst kl. 18:35
 • Rønnede, P-plads ved motorvej – Afhentning kl. 09:10 – Hjemkomst kl. 18:15
 • Vordingborg, P-plads ved afkørsel 41 – Afhentning kl. 09:35 – Hjemkomst kl. 15:55
 • Nykøbing Falster, Cementen – Afhentning kl. 10:00 – Hjemkomst kl. 17:30
 • Stettin – Ankomst kl. 16:15 – Afgang kl. 09:45
Bemærk!

Bemærk venligst, at priserne er baseret på max 48 pladser pågældende dato. Priserne angivet i rejseplanen er gældende så længe der er ledige pladser.

Rejserne til Stettin er på egen hånd og det kan ikke forventes, at der er guide under opholdet.

Priserne kan ændres uden forudgående varsel f. eks som følge af omkostningsstigning.

I prisen indgår busrejse t/r, overnatning på valgt hotel med morgenmad samt alle lovpligtige afgifter. Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse. Såfremt du rejser alene tillægges automatisk enkeltværelsestillæg.

Enkeltværelsestillæg pr døgn
 • 150 kr. pr. nat på Hotel Focus og Hotel Victoria
Busrejsen 

Transporten går under normale omstændigheder via Gedser – Rostock overfarten. Vi forbeholder os retten til, ved uregelmæssigheder på færgeoverfart, trafikproblemer eller når der er flere busser på en afgang, at lade en eller flere af busserne køre ad alternativ rute til og/eller fra Stettin.

Hotel Victoria

Hotel Victoria er et af de mest populære hoteller når det gælder rejser til Stettin. Hotellet har endvidere en af byens bedste restauranter, Alt Stettin, hvor stedets specialitet, bøf på varme sten serveres. Hotel Victoria er et ældre hotel, hvor værelserne er af forskellig størrelse og form. Alle værelser er renoveret inden for de sidste par år og alle er med eget bad og toilet. Hotel Victoria er populær blandt gæster der søger et hyggelig hotel i turistklassen. Hotellet er rigtigt godt beliggende på hovedgaden, lige over for en lille park. Her er du utroligt centralt boende, dog med fuglekvidder i stedet for trafikstøj uden for vinduerne.

Hotel Focus Szczecin

Hotel Focus Szczecin er beliggende ved Oderfloden mellem det område i Stettin der hedder Waly Chrobrego og “Den nye gamle by”. Dette er stedet for dem der gerne vil gå ud for at opleve cafe og restaurantionslivet i Stettin. Fra hotellet er der ikke mere end cirka 600 meter til centrum. Ønsker man at bo centralt, og ovenikøbet med den dejlige Oderflod lige uden for dørene, er dette helt klart det rette hotel. Værelserne på Hotel Focus er af forskellig form og størrelse, da hotellet er et ældre hotel. Alle værelserne er renoveret inden for de sidste par år og fremstår dejligt lyse, moderne og brugervenlige. Værelserne er med eget bad og toilet. På Hotel Focus findes en restaurant, hvor der serveres forskellige retter til fornuftige priser. Hotellet har endvidere en bar med lange åbningstider.

Radisson BLU Hotel

Det 4-stjernede Radisson BLU Hotel er en af Stettins bedste hoteller. Hotellet ligger i et moderne kompleks i centrum af Stettin, lige ved siden af butikscenteret Galaxy. Hotellet byder på stilfulde værelser og et væld af aktivitetstilbud, herunder en bred vifte af wellness tilbud. Værelserne på Radisson Hotel har aircondition og er indrettede i klassisk stil. De er alle udstyret med minibar og kabel-tv, og det moderne badeværelse har badekar og hårtørrer. En varieret morgenbuffet serveres på restaurant Europa, en af ​​Blus 6 restauranter og barer. Man kan nyde sin dessert på Café 22, som ligger på 22. etage, eller få en velsmagende cocktail i Baila Club. Man kan desuden nyde gratis adgang til den indendørs swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Det kan være en god idé at booke behandlinger hjemmefra, da de er yderst populære. Receptionens personale står til rådighed hele døgnet rundt og kan blandt andet være behjælpelige med at arrangere biludlejning.

Radisson BLU Resort Swinoujscie

Det 5-stjernede Radisson Blu Resort Swinoujscie er en af de nyeste hoteller i byen. Hotellet ligger kun ét minuts gang fra stranden, og der er bare 20 meter til vandlandet Baltic Park Molo i Świnoujście, hvor hotellets gæster har gratis adgang 1 time dagligt. Derudover får samtlige gæster på Radisson Blu Resort Swinoujscie 50 % rabat på hver efterfølgende time til wellness-faciliteter såsom swimmingpools, saunaer og spabade. Endelig ligger promenaden blot 130 meter fra hotellet. Alle værelser har gratis WiFi, aircondition og eget badeværelse. Værelserne har også tv og skrivebord. Der serveres dagligt morgenbuffet på hotellet, og ligeledes kan man på hotellets restaurant vælge mellem et udvalg af internationale retter. Swinoujscie er en populær destination til cykel- og vandreture, og Radisson BLU Resort Swinoujscie tilbyder derfor også cykeludlejning. Zdrojowy-parken ligger 10 minutters gang fra hotellet.

Billeder